UFC 275 canlı yayın PPV rehberi: Teixeira vs Prochazka çevrimiçi nasıl izlenir


UFC 275 canlı yayınını izlemenin en iyi yolunu arıyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Ana kart olayı şu saatte başlar: 22:00 ET / 19:00 PT / 3:00 BST bu gece (11 Haziran), erken ön elemeler ET ile 18:30 civarında başlayacak.

UFC 275’i çevreleyen dedikoduların çoğu, deneyimli dövüşçü Glover Teixeira ile gelecek vaat eden Jiří Procházka arasındaki ana etkinlik maçından geliyor. Teixeira, rakibinden neredeyse on dört yaş büyük. Bu fazladan yılların deneyimi, genç dövüşçüye göre bir avantaj olabilir, ancak Procházka, UFC unvanını kazanan ilk Çek dövüşçü olarak tarih yazmaya devam ediyor, bu yüzden baskı devam ediyor.